TJIP neemt belang in woonplatform Jumba.nl

maart 02 15:33 2018 Print dit artikel

TJIP heeft een meerderheidsbelang genomen in Newest Industry. Dit bedrijf exploiteert onder andere woonplatform Jumba.nl en de financiële ‘Mijn’-omgeving DIGIDO.nl. Het bedrijf gaat door als dochteronderneming van TJIP, dat tevens het moederbedrijf is van Meetingpoint en MAS.

Newest Industry bouwt vooral data- en profiel-gedreven concepten. Jumba.nl, een woonplatform dat woningzoekenden een totaaloverzicht geeft van het woningaanbod van diverse huizenbemiddelingssites, is hiervan het belangrijkste uithangbord. Dit platform geeft bovendien extra relevante informatie uit externe informatiebronnen, zoals hypotheekinformatie en beschrijvingen van de omgeving.

Kruisbestuivingsmogelijkheden

TJIP ontwikkelt platforms zoals MeetingpointAdvies en Mortgage Platform, een platform dat fungeert als intermediair tussen hypotheekverstrekkers en de markt. Voor TJIP liggen er kruisbestuivingsmogelijkheden in het combineren van de functionaliteit van diverse platforms, zegt Dingeman Leijdens, CEO van TJIP, in een toelichting.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.