Thuis Hypotheek online beschikbaar

december 23 13:19 2016 Print dit artikel

Centraal Beheer heeft de Thuis Hypotheek Online gelanceerd, een platform waar zonder advies voor 495 euro een hypotheek kan worden afgesloten. De introductie hing al langer in de lucht en sluit aan bij het credo van de hypotheekverstrekker; daar zijn waar de klant is.

Met de introductie van de Thuis Hypotheek bij het intermediair heeft Centraal Beheer in april van dit jaar de banden met de adviseur aangehaald. Bij de online variant ligt de focus op een selecte doelgroep binnen de startersmarkt. Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: “Door online aanwezig te zijn met dit aanbod genereren we ook gerichte leads voor complexere aanvragen voor de met ons samenwerkende adviseurs. De klant kan op ieder moment kiezen om het proces te vervolgen bij een adviseur”. Een begeleidingstoets en ‘pittige’ kennis- en ervaringstoets maken deel uit van het afsluitproces.

Klant wil graag online

Clements geeft aan dat voor een groot deel van de klanten een persoonlijk advies de beste oplossing is, maar dat hij tegelijkertijd een groep klanten ziet ontstaan die graag online hun hypotheek willen sluiten.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.