Terug naar home

Teamcoaching & Mediation

De medemarja fotowerkers zijn het bedrijf. Hun gedrag en beleving is van doorslaggevend belang voor het succes van uw bedrijf. Want een hoge waardering van uw klanten begint met een hoge waardering van de medewerkers. De medewerkers moeten daarvoor vanuit talenten en passie succesvol kunnen zijn. Daarom laat Marja Harrijvan management en medewerkers bij voorkeur eerst op zichzelf focussen aan het begin van het teamontwikkelingstraject. De medewerker ervaart hoe hij/zij past bij de missie visie en doelstellingen van het team en het bedrijf. Hij pakt zijn rol en stuurt zelf bij.

De medewerkers worden getraind in het toepassen van die kennis in hun communicatie met elkaar én met de klant. Deze kennis is gebaseerd op gedragseconomie. Een wetenschap waarvoor Nobelprijzen zijn uitgereikt en waarover Marja colleges geeft voor de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het gevolg is een klantgericht bedrijf met goede sfeer, laag verzuim en uitstekende resultaten. Oftewel High Performance.

Efficiënt en concreet door persoonlijkheidsprofielen en teamanalyses

Het traject biedt een krachtige basis voor zowel de samenstelling, functionering en coaching van uw team. Bedrijven kunnen met haar unieke aanpak veel kosten besparen in het kader van preventie en spoedig herstel van arbeidsongeschiktheid. De resultaten zijn direct merkbaar en opvallend.

 

Vraag nu aan


write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.