TAF introduceert vernieuwde Maandlastbeschermer

november 17 12:21 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 17-11-15

TAF heeft zijn Maandlastbeschermer vernieuwd. Deze is bestemd voor eigenwoningbezitters in loondienst, die financiële problemen bij arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid willen voorkomen tot aan de pensioendatum.

Voor deze verzekering werkt TAF samen met meerdere risicodragers: Credit Life International en Quantum Leben. Directeur David Jongeleen: “Dit inmiddels bekende generieke model met meerdere verzekeraars passen we ook toe bij de overlijdensrisicoverzekering.”

Enkele kenmerken van de Maandlastbeschermer zijn: alle oorzaken van arbeidsongeschiktheid zijn verzekerd, tot 125% van de woonlasten kan worden verzekerd (maximaal 2.500 euro), verzekerd bedrag voor werkloosheid is maximaal 125% van het verzekerd bedrag bij arbeidsongeschiktheid (maximaal 2.500 euro), keuze uit een uitkeringsduur van 12 of 24 maanden bij werkloosheid.

Tags: home, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.