Syllabus Leergang Hypothecaire Planning

juni 24 12:56 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 24-06-15

Er is een nieuwe syllabus Leergang Hypothecaire Planning. De syllabus is ontwikkeld door IFK en telt ruim 1.200 pagina’s. Op basis van deze syllabus vinden de examens plaats die vanaf december 2015 worden afgenomen door CITO.

Behalve een actualiteitenupdate van de lesstof wordt in de volledige lesstof nu steeds gewerkt met het netto besteedbaar inkomen van de klant; is er uitgebreid aandacht voor de ondernemer en zijn hypotheek, echtscheiding, pensioen in relatie tot hypotheek en nazorg.

Eerste exemplaren
Het bestuur van de Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners voert de ontwikkeling van de syllabus en het periodieke onderhoud voortaan centraal uit, onder toezicht van de stichting zelf. Alle opleidingsorganisaties kunnen vervolgens deze syllabus in hun opleiding gebruiken. De eerste exemplaren van de nieuwe syllabus werden deze week uitgereikt aan vertegenwoordigers van de opleidingsorganisaties. De syllabus is verkrijgbaar bij het secretariaat van de Stichting.

Tags: financiele-planning, home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.