SEH accrediteert NHG-trainingsactiviteiten

maart 21 15:55 2018 Print dit artikel

Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) heeft de trainingen Acceptatie en Woningbehoud van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) goedgekeurd. Hierdoor kunnen erkend adviseurs de helft van de jaarlijkse benodigde punten via de NHG-trainingsactiviteiten bemachtigen.

Vanaf 22 maart wordt de eerste geaccrediteerde training Acceptatie aangeboden voor Erkend adviseurs. Per training zijn er drie PE-punten te behalen.

Externe bijscholing

Om bij SEH erkend te blijven, dienen adviseurs zich jaarlijks bij te scholen middels een PE-programma van twaalf uur, waarbij tevens twaalf punten behaald dienen te worden. Tot voor kort was die bijscholing alleen mogelijk door het volgen van trainingsactiviteiten van SEH zelf. Vanaf 2018 worden ook trainingsactiviteiten van externe opleiders toegestaan, mits deze door SEH zijn geaccrediteerd.

Trainingen

De NHG-trainingen Acceptatie en Woningbehoud zijn ondergebracht bij opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Die zal de trainingen namens NHG verzorgen. De training Acceptatie omvat onder meer casuïstiek omtrent het acceptatieproces voor NHG-hypotheken. De training Woningbehoud heeft betrekking op de mogelijkheden voor klanten in beheersituaties met NHG.

Het bericht SEH accrediteert NHG-trainingsactiviteiten verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.