Scildon introduceert ORV met directe acceptatie

mei 29 10:37 2018 Print dit artikel

Levensverzekeringsmaatschappij Scildon introduceert de Hypotheek ORV. Door de directe acceptatie geeft deze overlijdensrisicoverzekering kopers van woningen meer zekerheid tegen lagere kosten, aldus de verzekeraar.

Deze verzekering is specifiek bestemd voor kopers van een woning. De overlijdensrisicoverzekering komt tot stand na beantwoording van slechts enkele controle-vragen. Op deze wijze heeft de adviseur in korte tijd en tegen lage kosten tijdens het hypotheekadviesgesprek maximale zekerheid voor zijn klant. De verzekering richt zich op consumenten tussen de 18 en 46 jaar die in het kader van de aankoop van een woning, behoefte hebben aan een ORV van maximaal 350.000 euro.

Definitieve dekking

Michel van Dam, commercieel directeur Scildon: “Als de controle-vragen akkoord zijn, wordt de aanvraag geaccepteerd en is er direct sprake van dekking. Dit is voor kopers van een woning belangrijk. Op dit moment worden veel woningen gekocht zonder of met een korte periode van financieringsvoorbehoud. Daarbij past een overlijdensrisicoverzekering die ingaat zodra deze is aangevraagd Omdat het proces om deze Hypotheek ORV af te sluiten volledig digitaal verloopt, zijn de kosten laag. Hiervan profiteren huizenkopers. De premie die we rekenen, behoort tot een van de scherpste in de markt.”

Tijd besparen

Van Dam: “Het aanvraagproces van de ORV is zo ingericht dat een financieel adviseur tijd bespaart bij de aanvraag. Meestal kan de adviseur de polis na het adviesgesprek direct meegeven aan de klant. Voor de adviseur betekent dit een belangrijke tijdsbesparing. Voor de klant betekent dit extra zekerheid. Zekerheid dat hij geaccepteerd is voor de verzekering en zekerheid dat er direct dekking is.”

Het bericht Scildon introduceert ORV met directe acceptatie verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.