Samenwerking Financiële Makelaar en Munt

februari 15 15:21 2018 Print dit artikel

Serviceprovider De Financiële Makelaar heeft nu ook Munt Hypotheken op de schappen liggen. Volgens de partijen kunnen nu ongeveer zeshonderd nieuwe tussenpersonen Munt Hypotheken aanbieden aan hun klanten.

Doordat De Financiële Makelaar sterk vertegenwoordigd is in het zuiden en oosten van het land, is Munt daar nu beter beschikbaar voor het onafhankelijk intermediair. “Groot voordeel is dat De Financiële Makelaar nauwelijks overlap heeft met de serviceproviders met wie we nu al samenwerken”, aldus commercieel directeur van Munt Menno Luiten.

De Financiële Makelaar richt zich op zelfstandige intermediairs en kantoren in de financiële dienstverlening met niet meer dan een vijf a zes medewerkers. Directeur Harrie-Jan van Nunen is blij met de samenwerking met Munt. “We hoorden van tussenpersonen in de markt erg goede verhalen, met name over de dossierbehandeling van Munt. De consument wil maar één ding: snel zekerheid. Dat begrijpt Munt. Een goed voorbeeld hiervan is dat Munt digitale handtekeningen accepteert en het mogelijk maakt dat eigen middelen bij de notaris aangetoond kunnen worden.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.