Samenwerking Attens en Advieskeuze.nl

november 12 10:12 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 12-11-15

Het nieuwe hypotheeklabel Attens Hypotheken maakt gebruik van de techniek en data van Advieskeuze.nl om consumenten door te verwijzen naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Syntrus Achmea en PGGM & Co presenteerden eind september Attens Hypotheken, dat speciaal ontwikkeld is voor deelnemers van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Hugo Ouwehand, Director Hypotheken van Syntrus Achmea: “De hypotheken zijn alleen af te sluiten via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Daarom is het voor zowel de consument als de partijen achter het hypotheeklabel van belang dat deze adviseurs op de website van Attens Hypotheken eenvoudig te vinden zijn. Een datakoppeling met Advieskeuze.nl maakt dit mogelijk.”

In het zoekresultaat van Attens Hypotheken zijn de geselecteerde kantoren zichtbaar en de ranking is gebaseerd op de klanttevredenheidsscore. Naast de score zijn de adresgegevens, afstand vanaf de zoeklocatie en de tarieven zichtbaar. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen consumenten eenvoudig doorklikken naar de profielen van de advieskantoren op Advieskeuze.nl.

Tags: home, hypotheken, ict-software

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.