Roxana Gogorici: ‘Blij verrast over de diversiteit binnen NN’

augustus 31 08:35 2022 Print dit artikel

Roxana Gogorici verhuisde twee jaar geleden verhuisde vanuit Roemenië naar Nederland om bij NN aan de slag te gaan. ‘Het is altijd een uitdaging om te emigreren naar een onbekend land, maar ook nu kwam mijn leergierigheid van pas. Ik wilde zo veel mogelijk mensen ontmoeten zodat ik me snel thuis zou voelen in mijn nieuwe land.’

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

AM Web
AM Web

am: is het platform voor de professional werkzaam in de financiële dienstverlening. Naast am:magazine bestaat het platform uit de e-mailnieuwsbrieven am:signalen en am:signalen flash en uiteraard het online platform am:web. Ook biedt am: het am:jaarboek, am:infopocket en am:events.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.