Reaal past voorwaarden AOV aan

februari 08 15:01 2016 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 08-02-16

Reaal past de voorwaarden van zijn arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV’s) op diverse punten aan. De aanpassingen gelden alle bestaande AOV’s die na 1 mei 2010 zijn afgesloten en gaan met terugwerkende kracht in op 1 januari 2016.

Nieuw is dat klanten nu een onafhankelijke second opinion kunnen aanvragen over de mate van arbeidsongeschiktheid of de periode van uitkering. Daarnaast gaat Reaal bij het bepalen van de mate van beroepsarbeidsongeschiktheid uit van de werkzaamheden die horen bij het beroep dat op de polis staat en zoals die gewoonlijk in dat beroep worden uitgevoerd. De verwijzingen naar aanpassingen in de werkzaamheden, taakverschuivingen en beschikbaarheid van werk verwijdert de verzekeraar uit de omschrijving van beroepsarbeidsongeschiktheid.

Een aantal veranderingen die Reaal, onderdeel van Vivat, vorig jaar al heeft ingevoerd, komen nu ook in de voorwaarden. Zo gaat de leeftijd waarop verhoging van het verzekerd dagbedrag nog mogelijk is omhoog van 55 naar 58 jaar.

Tags: home, schade, verzekeringen, zorg

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.