Poll: Hypotheekrenteaftrek

februari 22 14:35 2017 Print dit artikel

Een nieuw kabinet beslist straks over de toekomst van de hypotheekrenteaftrek. Wat moet er gebeuren als het aan u ligt? Doe nu mee aan de nieuwe poll op InFinance.nl.

Een altijd terugkerend onderwerp in verkiezingstijd: de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek. Ook nu hebben diverse partijen stelling genomen.

Een analyse van de programma’s van de politieke partijen die zich hebben ingeschreven voor de verkiezingen, wijst uit dat er een driedeling is ontstaan. Een deel van de partijen wil de aftrek niet verder terugbrengen dan al in gang is gezet, een tweede groep wil de aftrek alleen voor hogere hypotheken extra beperken en een laatste groep wil de renteaftrek wel versneld reduceren.

Waar zou het nieuwe kabinet volgens u mee moeten komen? Laat het weten in de poll, die u ook onderaan dit artikel vindt, of geef uw inhoudelijke reactie onderaan deze pagina.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Uitslag poll provisieverbod

Het provisieverbod is nu vier jaar oud. Daarom luidde onze laatste poll: ‘Inmiddels is er sprake van een gelijk speelveld tussen aanbieders en zelfstandig adviseurs’. De uitslag was duidelijk: 90% van de deelnemers was het oneens met de stelling.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.