Pakketverzekering in Polismap app V&V

januari 14 13:09 2016 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 14-01-16

Via de vernieuwde Polismap app van Voogd & Voogd kan vanaf nu een verzekeringspakket afgesloten. Volgens de serviceprovider is dit VoordeelPakket in enkele eenvoudige stappen te berekenen en aan te vragen.

Bas de Voogd, CEO van Voogd & Voogd: “Alle beschikbare klantgegevens zijn reeds gevuld en op basis daarvan worden direct de premies getoond die voor de klant van toepassing zijn. Zowel de klant als de adviseur kan eenvoudig de volgende producten in een pakket aanvragen: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, reis, gezinsongevallen en rechtsbijstand. Wanneer er meerdere producten gecombineerd worden, geldt een pakketkorting die op kan lopen tot 11%. Het VoordeelPakket is ondergebracht in een pool, met Reaal als poolleader.”

In de toekomst wordt het pakket uitgebreid. De Voogd: “De eerstvolgende toevoeging is de autoverzekering. Verder wordt het mogelijk om een vergelijking tussen maatschappijen te maken. Komende maanden zullen er natuurlijk meer maatschappijen worden toegevoegd, waarmee achter de schermen automatisch een vergelijking voor de klant wordt gemaakt.”

Tags: home, schade, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.