ORV TAF aangesloten op HDN

maart 24 11:11 2016 Print dit artikel

TAF is met zijn overlijdensrisicoverzekeringen aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). De verzekeraar zegt hiermee in te spelen op de behoeften van adviseurs om gemakkelijk digitaal verzekeringen aan te vragen via hun hypotheekadviessoftware.

“De Hypotheker is de eerste samenwerkingspartner die vanuit het eigen adviespakket rechtstreeks aanvragen kan indienen bij ons”, aldus TAF. “Ook adviseurs die gebruik maken van de adviespakketten Scenario Advies en Finix profiteren van de aansluiting. Adviesbox en Findesk volgen op korte termijn. Het aanvraagproces, de medische acceptatie en de uitgifte van het polisblad verloopt hiermee volledig digitaal.”

De adviseur vraagt rechtstreeks via de adviessoftware een ORV bij TAF aan. Vervolgens ontvangt de klant een e-mail met een link naar de online gezondheidsverklaring. Als er geen bijzonderheden zijn, ontvangt de klant de polis binnen 24 uur na ontvangst van de gezondheidsverklaring.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.