Online bieden op koopwoning via Funda

september 12 11:28 2017 Print dit artikel

Veertig NVM-makelaars bieden potentiële kopers via Funda de mogelijkheid om online een bod uit te brengen op een koopwoning. Deze kantoren maken daarbij gebruik van de nieuwe dienst ‘NVM Online Bieden’.

Woningen die via de deelnemende NVM-kantoren te koop worden aangeboden op Funda, worden voorzien van het ‘NVM Online Bieden’-label. Potentiële kopers die hierop klikken komen op het NVM-platform terecht waar zij kunnen meebieden op de betreffende woning.

Registreren en legitimeren

Wie mee wil bieden op het online platform moet zich wel eerst bij het platform registreren en bij één van de deelnemende makelaars legitimeren. Bieders kunnen de persoonlijke gegevens van de overige deelnemers niet zien.

NVM-woordvoerder Roeland Kimman: “Het platform maakt het biedproces transparanter en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen. Ook het verkoopproces wordt via dit platform versneld, zodat na afloop van het biedproces (en na gunning door de verkoper) binnen afzienbare termijn de koopovereenkomst kan worden getekend.”

 

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.