Nieuwe vestigingen De Hypotheker

augustus 28 20:17 2018 Print dit artikel

De Hypotheker heeft een nieuwe vestiging geopend in Krimpen aan den IJssel. De opening volgt op de opening eerder dit jaar van drie nieuwe kantoren in Beilen, Velserbroek en Lochem. De formule was nog niet gevestigd in deze vier plaatsen.

Met de recente uitbreiding van het kantorennetwerk beschikt De Hypotheker nu over 178 locaties in het land. De komende twee jaar wil de formule doorgroeien naar 200 vestigingspunten. De uitbreiding zal met name plaatsvinden in kleinere gemeentes. Dit komt omdat er naast grote full-service kantoren ook andere distributievormen ingevuld worden zoals de Shop-in-Shop, Kleine Winkel of de Flex Store. Hierdoor wordt het voor meer mensen mogelijk om persoonlijk contact te hebben met een adviseur. Tien jaar geleden bestond de keten nog volledig uit full service-kantoren in de grotere plaatsen.

Online en toch dichtbij

“Ondanks de impact van digitalisering op de hypotheekmarkt, zien we een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht”, zegt Wytzejan de Jong, algemeen directeur van De Hypotheker. “Klanten hebben bij ons de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe zij hun hypotheek willen afsluiten. Zelf online of samen met de adviseur. Als de klant ervoor kiest om veel online te regelen, vindt er altijd nog een laatste check op de vestiging plaats. En dan is het handig als er een vestiging van De Hypotheker in de buurt is.”

Het bericht Nieuwe vestigingen De Hypotheker verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.