Nieuwe e-InFinance verschenen

mei 24 15:57 2018 Print dit artikel

In dit nummer aandacht voor de gevreesde dag van morgen waarop de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking treedt. Maar ook de verduurzaming van het hypotheekadvies. De uitdagingen op de bouwplaats bij Interbank en de traditionele bemiddeling wordt ten grave gedragen.

Morgen is het 25 mei 2018, ofwel AVG-dag. Digitalisering van onze samenleving leidt tot steeds meer complexe regelgeving op het gebied van privacy, zegt advocaat Dries Beljon. Vier dagen nadat de AVG van kracht is geworden, neemt hij u tijdens HypoVak (op 29 mei) mee in de wondere wereld van deze privacyregels. Regels die leiden tot een organisatorische nachtmerrie. U dacht al AVG-proof te zijn?

Hidde Coebergh weet hoe de klant van morgen eruit ziet en gaat hierover graag een dialoog met u aan. Adviseur Gerard Acda van ACDA Advies en Consultancy uit Lelystad mocht alvast de nieuwe Ockto-koppeling testen in zijn Figlo adviespakket. Hij bespaarde hiermee tot 45 minuten per adviestraject.

Beursspecial

Tot slot vindt u in dit nummer alle informatie over hét hypothekenevent op 29 mei in Expo Houten. Nog maar vijf dagen te gaan en dan hoop ik u als gast te mogen ontvangen tijdens de 15e editie van HypoVak. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 1.000 ruim gepasseerd! Heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel hier, er is nog maar beperkt plaats in de masterclasses.

Klik hier om de e-InFinance te bekijken

 

Het bericht Nieuwe e-InFinance verschenen verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.