Nieuw landelijk hypotheeklabel: Freek

augustus 31 10:32 2016 Print dit artikel

Op 1 januari gaat een nieuw landelijk hypotheeklabel van start onder de naam Freek. Het is een coöperatie zonder winstoogmerk die begint met minimaal negen vestigingen.

De oprichters van Freek zijn Herman Broere (VMD Koster), Aad Kraaij (Van Egmond Van Hirtum), Johan Neuteboom (IJsselstreek) en Leon Straathof (HVMS). Het nieuwe label gaat van start in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Castricum, IJsselstein, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Katwijk, Voorhout en Zaandam.

Veel inspraak

De opzet, een coöperatie zonder winstoogmerk, zorgt ervoor dat de leden veel inspraak hebben. Ook zijn de kosten voor de leden lager dan bij andere franchiseorganisaties. Advies- en CRM-systemen worden gezamenlijk ingekocht, kennis en kunde worden onderling gedeeld. “De coöperatie staat open voor alle professionele hypotheekadvieskantoren die meer invloed willen uitoefenen op het beleid van de inkoop- en/of franchiseorganisatie”, aldus het persbericht.

Het nieuwe label streeft er naar eigen zeggen niet naar om de grootste coöperatie van Nederland te worden, maar wel ‘e meest professionele en vernieuwende organisatie tegen een lage kostprijs’. Freek presenteert zich als ‘persoonlijk, benaderbaar en oprecht’. De naam en kleurstelling moeten duidelijk maken dat de adviseurs benaderbaar zijn ‘en verder gaan dan veel andere kantoren’. Als slogan is gekozen voor ‘Freek, zorgt voor je hypotheek’.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.