‘Niet betalen voor hypotheekaanvraag’

mei 28 14:30 2018 Print dit artikel

“Voor Nederlandse hypotheekadviseurs is het betalen voor hypotheekaanvragen verleden tijd. Met de introductie van Basic Serviceproviding rekent Romeo Financiële Diensten definitief af met het traditionele model waarbij serviceproviders geld vragen voor een hypotheekaanvraag”, zegt directeur Martin Keegstra.

“Het betalen voor een hypotheekaanvraag is achterhaald. Het is vreemd dat serviceproviders aan hypotheekadviseurs een vergoeding vragen, terwijl de geldverstrekker al betaalt voor de verwerking van deze aanvragen”, zegt Keegstra. “Met de komst van Basic Serviceproviding maken wij het mogelijk dat elke hypotheekadviseur kosteloos een hypotheekaanvraag kan indienen.”

Ambitie

Volgens Keegstra verstevigt Romeo hiermee zijn ambitie om de financiële wereld te veranderen. “De kantoren die bij onze formules Huismerk en Finzie zijn aangesloten, betalen al niets voor hypotheekaanvragen. Zij betalen alleen een maandelijkse vergoeding voor het beheren van het assortiment en toegang tot aanvullende services, zoals de taxatie- en notarisservice.”

Basic Serviceproviding biedt toegang tot de volgende aanbieders: Argenta, bijBouwe, Centraal Beheer, Hypotrust, IQwoon, Lloyds Bank, NIBC Direct, Reaal, Tulp Hypotheken en Venn Hypotheken.

Het bericht ‘Niet betalen voor hypotheekaanvraag’ verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.