NIBC Direct via FlexFront

april 01 10:27 2016 Print dit artikel

Vanaf vandaag krijgt het bij FlexFront aangesloten intermediair ook de beschikking over het gehele hypothekenaanbod van NIBC Direct. De serviceprovider voegt daarmee een vierde geldverstrekker toe aan haar dienstenpalet.

Met de aanvulling van NIBC Direct Hypotheken biedt de hypotheken serviceprovider in haar assortiment naast reguliere (NHG)-hypotheken nu ook hypotheekmogelijkheden voor zelfstandigen, consumptieve opname, en energiebesparende voorzieningen. Bovendien is restschuldfinanciering voor bestaande NIBC-klanten mogelijk. Daarnaast biedt NIBC via FlexFront de investeringshypotheek voor particulieren met beleggingspanden.

Tijdelijke dossierkorting

Er is een specialistisch NIBC-direct acceptantenteam gevormd dat vanaf vandaag paraat staat voor het aangesloten intermediair. Ter viering van deze nieuwe samenwerking ontvangt het intermediair een dossierkorting van 75 euro op de eerste twee NIBC Direct dossiers.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.