NHG vraagt feedback Voorwaarden & Normen

augustus 10 11:09 2018 Print dit artikel

Elk jaar bekijkt NHG of de Voorwaarden & Normen voor het volgende kalenderjaar nog aansluiten bij wet- en regelgeving en de eigen doelstellingen. Hierbij wordt onder andere samengewerkt met een adviseurspanel. Via ‘NHG Innoveert’ kan nu iedereen laagdrempelig meedenken over het verbeteren van de NHG-regeling.

NHG heeft als doel het bevorderen van een duurzaam gunstig klimaat voor het eigenwoningbezit in Nederland. Maar ook het hiertoe op de financiële markten bevorderen van de financierbaarheid van eigen woningen. Aanpassen van de Voorwaarden & Normen is in sommige gevallen dus niet alleen noodzakelijk vanuit de wet- en regelgeving, maar ook vanuit de eigen doelstelling.

Productverbeteringen en productreparaties

NHG: “We vinden het daarbij belangrijk dat geldverstrekkers, adviseurs en consumenten meedenken. Om die reden vragen wij deze partijen actief om input en nemen de verkregen feedback mee in de verbetering van de Voorwaarden & Normen.” Op het websitegedeelte ‘NHG Innoveert’ kan onder andere meegedacht worden over productverbeteringen en productreparaties.

Het bericht NHG vraagt feedback Voorwaarden & Normen verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.