NHG verzorgt masterclass op Hypovak

mei 19 16:53 2015 Print dit artikel

Op donderdag 28 mei verzorgt NHG een masterclass op Hypovak, hét vakevenement voor de financiële sector. De masterclass biedt hypotheekadviseurs inzicht in de mogelijkheden om woningbehoud te realiseren voor hun klanten.

Hoe realiseert u woningbehoud voor uw klant?

Relatiebeëindiging, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid. Drie scenario’s waarvan de gevolgen voor een huishouden groot kunnen zijn.  In veel gevallen gaan deze scenario’s gepaard met een drastische inkomensdaling. Dat kan leiden tot betalingsachterstanden en in het ergste geval tot gedwongen woningverkoop.

Veel mensen zouden graag in hun woning willen blijven. Onder bepaalde omstandigheden biedt NHG daarom de mogelijkheid om woningbehoud te realiseren. Hypotheekadviseurs kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren. Hoe? Daarover spreken Ellen Hensbergen en Jeroen Tausent tijdens de NHG-masterclass op Hypovak.

Over Hypovak

Hypovak vindt plaats op 28 mei in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De NHG-masterclass wordt gegeven van 14.15 tot 15.00 uur. Kijk op www.hypovak.nl voor het volledige programma en om u in te schrijven.

Lees hier het hele artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Nationale Hypotheek Garantie
Nationale Hypotheek Garantie

De Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) heeft als doel het bevorderen van het eigenwoningbezit en is verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Jaarlijks stelt zij regels op voor het verstrekken van NHG.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.