NHG geeft masterclass op SEH-congres

juni 04 13:19 2015 Print dit artikel

NHG geeft donderdag 18 juni een masterclass op het jaarlijkse congres van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Tijdens de masterclass worden hypotheekadviseurs bijgepraat over de mogelijkheden om woningbehoud te realiseren voor hun klanten.

Hoe realiseert u woningbehoud voor uw klant?
Relatiebeëindiging, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid. Drie scenario’s waarvan de gevolgen voor een huishouden groot kunnen zijn. In veel gevallen gaan deze scenario’s gepaard met een drastische inkomensdaling. Dat kan leiden tot betalingsachterstanden en in het ergste geval tot gedwongen woningverkoop.

Veel mensen zouden graag in hun woning willen blijven. Onder bepaalde omstandigheden biedt NHG daarom de mogelijkheid om woningbehoud te realiseren. Hypotheekadviseurs kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren. Hoe? Daarover spreken Ellen Hensbergen en Jeroen Tausent tijdens de NHG-masterclass op het SEH-congres 2015.

Over het SEH-congres
Het SEH-congres vindt plaats op 18 juni in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein. De NHG-masterclass wordt gegeven van 16:50 tot 17:35 uur. Kijk voor meer informatie op www.sehcongres2015.nl.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Nationale Hypotheek Garantie
Nationale Hypotheek Garantie

De Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) heeft als doel het bevorderen van het eigenwoningbezit en is verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Jaarlijks stelt zij regels op voor het verstrekken van NHG.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.