Munt versnelt aanbod zelfstandigen

januari 09 15:19 2018 Print dit artikel

Munt Hypotheken accepteert vanaf nu voor alle zelfstandigen één-op-één het vastgestelde toetsinkomen, als deze hypotheekaanvraag samen met een gecertificeerde inkomensverklaring van Raadhuys Tax Legal Accounting wordt ingediend.

Raadhuys stelt het toetsinkomen vast op basis van de voorwaarden van Munt Hypotheken. Zowel de hypotheekaanvrager als de hypotheekadviseur kunnen een inkomensverklaring aanvragen. Na ontvangst van een compleet dossier met alle benodigde documenten en informatie, wordt de inkomensverklaring gegarandeerd binnen vijf werkdagen verstrekt. Raadhuys Tax Legal Accounting is hiervoor door MUNT Hypotheken als enige partij geautoriseerd.

Om onafhankelijkheid te waarborgen is de hypotheekaanbieder op geen enkele wijze betrokken bij het proces tussen de zelfstandige en Raadhuys Tax Legal Accounting, zegt direceur Menno Luiten in een toelichting. De kosten die verbonden zijn aan de verklaring, betaalt de aanvrager dan ook rechtstreeks aan Raadhuys.

DGA met belang in vennootschap

Ook kunnen vanaf heden DGA’s met meer dan 30% van de aandelen in de vennootschap terecht bij Munt Hypotheken.

 

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.