Morgen hypotheek in één dag bij Munt

december 28 14:00 2017 Print dit artikel

Bij Munt Hypotheken kan morgen de gehele dag nog een hypotheek worden afgesloten onder de leennormen en voorwaarden die in 2017 gelden. Tijdens een speciaal event ontvangen adviseurs voor hun klanten direct zowel het eerste en tweede akkoord.

Het ‘winterevenement’ vindt 29 december plaats tussen 09.30 uur en 17.00 uur op het kantoor van serviceprovider Flexfront, Dukatenburg 82 in Nieuwegein. Menno Luiten van Munt Hypotheken. “Als een bindend aanbod nog in 2017 wordt uitgebracht, kan er worden getoetst op basis van de huidige leennormen. Daarom bieden wij de hypotheekadviseur de mogelijkheid aan om nog op tijd een akkoord te krijgen op de hypotheekaanvraag, door morgen in Nieuwegein zowel het eerste als het tweede akkoord direct te regelen.”

Nieuwe leennormen

Per 1 januari 2018 wijzigen de leennormen. De maximale hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning wordt teruggebracht naar 100 procent en ook de inkomensnormen veranderen. Deze leennormen gelden voor iedereen die vanaf volgend jaar een bindend hypotheekaanbod krijgt. Degene die in 2017 een hypotheekaanvraag doet en in 2018 een definitief aanbod ontvangt, heeft ook met de strengere eisen te maken.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.