MijnFlorius biedt online inzicht in hypotheekaanvraag

november 04 11:35 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 04-11-15

Elke hypotheekaanvrager bij Florius kan vanaf nu via ‘mijnFlorius’ de status van zijn hypotheekaanvraag volgen.

Volgens de hypotheekverstrekker kunnen door deze digitalisering van de dienstverlening (potentiële) klanten en adviseurs vanuit hun eigen online omgeving aan hetzelfde dossier werken.

Florius: “De hypotheekaanvrager kan nu ook zelf zijn offerte inzien, de benodigde documenten uploaden en de meest actuele status in het aanvraagproces bekijken. De vastgelegde klantgegevens kan hij delen met de adviseur. De hypotheekadviseur kan de documenten daarna op juistheid en volledigheid beoordelen. Zo zijn de hypotheekaanvrager en de adviseur samen aan het werk met de lopende hypotheekaanvraag. Bovendien ziet de adviseur meteen wanneer de hypotheek rond is. Dit versnelt het aanvraagproces. Het snelle inzicht zorgt er tevens voor dat de adviseur minder administratieve vragen krijgt en de hypotheekaanvrager minder spanning en onzekerheid ervaart.”

Tags: home, hypotheken, ict-software

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.