Mijn Vraag: Werkgeversverklaring

januari 19 11:26 2016 Print dit artikel

Eén van mijn tijdelijke krachten heeft me gevraagd om een werkgeversverklaring af te geven voor de aanvraag van zijn hypotheek. Hij wil dat ik invul dat ik hem een vast contract geef na afloop van zijn tijdelijke contract. Zit ik daar aan vast als ik dit verklaar?

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

De Telegraaf
De Telegraaf

De Telegraaf is het grootste Nederlandse dagblad en een van de grootste digitale nieuwssites. De krant, die landelijk zes dagen per week verschijnt, bevat onder andere een dagelijkse financiële sectie, 'De Financiële Telegraaf'.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.