Met HypoVak het jaar rond kennisdelen

mei 21 13:31 2019 Print dit artikel

Het kennisevent HypoVak dat volgende week dinsdag 28 mei in NBC Nieuwegein wordt gehouden, krijgt een vervolg! In december 2019 vind de HypoVak Kennis Update plaats, een nieuw kennisevent voor de professionele hypotheekadviseur.

Het nieuwe event is gericht op actuele dossiers en veranderingen in wet- en regelgeving die betrekking hebben op de hypotheekmarkt in 2020.

De HypoVak Kennis Update moet vanzelfsprekend naadloos aansluiten bij de informatiebehoefte van de hypotheekadviseur. De onderstaande thema’s zijn al door ons samengesteld, maar geef vooral ook de onderwerpen aan die je mist en waarvoor jij naar het nieuwe kennisevent wilt komen.

Gratis naar HypoVak

Geef je voorkeuren vóór aanstaande maandag 27 mei – 12.00 uur via onderstaand formulier door en ontvang als dank hiervoor een gratis ticket voor HypoVak op dinsdag 28 mei én de HypoVak Kennis Update in december.
  • Naam en e-mailadres voor gratis ticket

    Wij nemen uw privacy serieus. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.
 

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.