Meer validatie-instituten welkom bij Obvion

juni 14 13:04 2018 Print dit artikel

Met de uitbreiding van het aantal validatie-instituten waarvan Obvion taxatierapporten accepteert, komt de hypotheekverstrekker tegemoet aan het verzoek van een aantal adviseurs. Obvion accepteert nu de rapportages vanuit NWWI, IValidatie, Taxateurs Unie en Taxatie Validatie Instituut.

De uitbreiding geldt zowel voor aanvragen met als zonder Nationale Hypotheekgarantie. Alle geaccepteerde validatie-instituten zijn aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Deze ziet erop toe, dat de kwaliteitsmanagementsystemen van deze validatie-instituten voldoen aan de (Europese) normen.

Reële woningwaarden

Peter Dijks, CCO bij Obvion: “Met deze uitbreiding van taxatiebureaus bieden we kwaliteit, transparantie en onafhankelijkheid. Daardoor krijgen onze adviseurs én klanten deskundig, betrouwbaar en helder inzicht in de manier waarop de getaxeerde waarde van de woning tot stand is gekomen. Daarnaast dragen we bij aan de zorgplicht die onze adviseurs hebben door in het advies aan de klant uit te gaan van reële woningwaarden.”

Het bericht Meer validatie-instituten welkom bij Obvion verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.