Meer keuzes restschuldfinanciering

juni 03 14:26 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 03-06-15

Nieuwe en bestaande klanten van ABN Amro en Florius kunnen vanaf nu eerder met een consumptief krediet gefinancierde restschuld, zoals bijvoorbeeld een doorlopend krediet, meefinancieren in een nieuwe hypotheek. Bestaande klanten kunnen hun huidige hypotheek ook verhogen.

Eerder dit jaar boden ze klanten al aan om hun restschuld mee te financieren. Klanten betalen op dit moment het reguliere tarief, zonder extra opslag. De bank zegt zo nog meer mogelijkheden teb ieden om de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen en om de hypotheek inclusief een mogelijke restschuldfinanciering betaalbaar te houden.

Frans Woelders, algemeen directeur Retail Banking: “We zien dat klanten ons aanbod waarderen. Sinds februari hebben bij ABN Amro en Florius gezamenlijk al meer dan 600 klanten gebruik gemaakt van de mogelijkheid die we bieden. Het gemiddelde bedrag van een restschuldfinanciering ligt rond 23.000 euro.”

De bank biedt klanten de mogelijkheid tot 115% van de marktwaarde van de woning te financieren inclusief restschuld. Voorwaarde is dat de klant de lasten moet kunnen dragen en dat de reguliere hypotheek binnen de 103% van de marktwaarde blijft. Restschuldfinanciering is zowel met NHG als zonder NHG mogelijk.

Tags: home, hypotheken, kredieten

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.