‘MCD levert geen verbetering op’

maart 08 11:31 2016 Print dit artikel

De introductie van de Mortgage Credit Directive (MCD) houdt de markt bezig. Hypotheekadviseurs zijn er echter niet op voorhand van overtuigd dat de regelgeving voordelig voor hun klanten zal uitwerken. Dat blijkt uit de poll op InFinance.nl.

De deadline voor de Europese Hypothekenrichtlijn mag dan uitgesteld zijn, maar adviseurs en hypotheekklanten zullen er in de nabije toekomst zeker mee te maken krijgen.

Lang niet iedere financiële dienstverlener is het eens met de stelling ‘De MCD zal voor mijn hypotheekklanten een verbetering opleveren’ op InFinance.nl. De meerderheid (58%) gelooft dit niet. Slechts 19% is het eens met de stelling en 23% weet nog niet hoe de richtlijn precies zal gaan uitwerken.

Inmiddels staat een nieuwe poll online op deze website over uw vertrouwen in verzekeraars. Het Verbond meet regelmatig het vertrouwen van consumenten in verzekeraars, maar hoe is het gesteld met het vertrouwen van financiële dienstverleners? U vindt deze poll in de rechter bovenhoek op deze pagina.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.