Lloyds Bank vraagt klantervaring adviseur op

september 17 15:27 2018 Print dit artikel

Lloyds Bank gaat klanten voortaan niet alleen vragen de kwaliteit van de eigen organisatie te beoordelen, maar óók die van de adviseur die heeft geadviseerd en bemiddeld bij de tot stand gekomen hypothecaire geldlening.

Door klanten het totale advies- en acceptatieproces te laten beoordelen kan Lloyds Bank continue controleren of beloftes worden waargemaakt, en verbeterpunten in het hypotheekproces snel identificeren. De kredietverstrekker ziet in deze metingen een extra instrument om de kwaliteit door de hele keten heen te verbeteren. Bij het uitvragen van de waarderingen werkt Lloyds Bank samen met Advieskeuze.nl.

Nu al een 9,2

De adviseur heeft volgens Michiel van der Linde, manager Intermediaire Distributie & Service bij Lloyds Bank, geen invloed op welke klanten wel en welke klanten niet om een review wordt gevraagd. “De adviseur zelf is ook op geen enkele wijze betrokken bij de uitvoering van het onderzoek. Sturing van de resultaten is hierdoor onmogelijk. Op basis van de eerste 170 reviews blijkt dat het met de dienstverlening van de adviseurs wel goed zit. Gemiddeld waarderen onze klanten de dienstverlening van de adviseurs met 9,2”.

Het bericht Lloyds Bank vraagt klantervaring adviseur op verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.