Knab Hypotheken gelanceerd na testfase

september 13 13:21 2016 Print dit artikel

Na een testfase van drie maanden is dinsdag Knab Hypotheken gelanceerd. Met het online hypotheekadvies richt Knab zich op starters, doorstromers en zzp’ers. Het is een samenwerking met eyeOpen.nl.

Het online hypotheekadvies komt voort uit Knab Lab, dat in mei van start ging. Daarin test de bank nieuwe producten en diensten, waarbij onder meer wordt gekeken of er voldoende vraag naar is. Ook kunnen klanten ideeën aandragen. ““We hebben drie maanden samen met onze klanten deze nieuwe dienstverlening vorm kunnen geven”, zegt Leslie Hogeveen van Knab.

“De feedback van klanten heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat we het proces hebben aangepast en versimpeld. Ook hebben we een renteverlengingsstool toegevoegd. Daarmee kunnen klanten heel snel bepalen of het wellicht voordeliger is om bij het aflopen van de rentevaste periode over te stappen naar een andere aanbieder.”

Financiële bol.com

Een compleet online advies kost 1300 euro. De klant krijgt de keus uit 28 hypotheekverstrekkers. “Omdat de keuze voor het beste hypotheekproduct erg afhankelijk is van de situatie van de klant, kiezen we bewust voor deze weg en niet voor de weg van het zelf bouwen van een hypotheekproduct”, aldus Hogeveen, die zegt dat de bank de ‘financiële bol.com’ wil worden. Net als bij de webwinkel is er te kiezen uit producten van verschillende aanbieders.

De in 2012 opgerichte online bank heeft inmiddels meer dan 100.000 klanten. Knab is net als eyeOpen een onderdeel van Aegon Bank N.V.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.