Knab hypotheek voor zelfstandigen

november 10 12:37 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 10-11-15

Aegon Hypotheken heeft voor dochteronderneming Knab een zzp-hypotheek ontwikkeld. De hypotheekpropositie is al beschikbaar voor zzp’ers met een eenmanszaak die 2 jaarrekeningen en een prognose van het derde jaar kunnen overleggen.

Vanuit ondernemers ving Knab tijdens discussiebijeenkomsten veel kritische geluiden op over bestaande acceptatie-eisen in de markt en de liquiditeitsprobleem waarmee zij te kampen hebben. Als oplossing hiervoor introduceert Knab de geblokkeerde rekening. Hierdoor kan de zzp’er de volledige hypotheekrente aftrekken.

De nieuwe zzp-hypotheek is beschikbaar vanaf 16 november. Er kan een maximale hypotheek van 103% (die ook volledig fiscaal aftrekbaar is) verstrekt worden, mits er sprake is van verpanding van de zzp-hypotheekrekening die de ondernemer bij Knab heeft. Dit verpande bedrag valt na 4 of 8 jaar vrij, zodat het weer kan worden ingezet voor ondernemingsdoeleinden.

Tags: fiscaal, home, hypotheken, mkb

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.