Kari van Thiel treedt per 1-1-2020 toe als Associate Partner bij Fortrum

september 16 08:52 2019 Print dit artikel

Met ongelofelijk veel trots kondigt Fortrum aan dat Kari van Thiel per 1 januari 2020 toe zal treden als Associate Partner.

 

Michel van der Sluis Michel van der Sluis, Director Fortrum: “Ik ben echt ongelofelijk trots dat ook Kari ervoor kiest om zich als Associate Partner bij Fortrum aan te sluiten. Kari en ik kennen elkaar al jaren en zijn voormalig collega’s. Kari is echt één van de allerbesten in de markt en heeft een uitstekende staat van dienst. Met haar ervaring op het gebied van Portfolio Management, Credit Risk, Financial Risk, Banking, Product management, Sales en Private Banking is zij in staat om de meest uitdagende opdrachten binnen de hypothecaire- en consumer finance branche tot een goed einde te draaien. Ze kan daarbij zowel op directieniveau als operationeel klinkende resultaten boeken. Daarnaast is ze ook als persoon geweldig om mee samen te werken. Ze heeft oprechte interesse in haar collega’s en dat maakt dat ze geliefd en bekend is in de hele hypotheekmarkt. Een echte aanwinst voor Fortrum. Ik zie daarom enorm uit naar de samenwerking”.

 

 

Kari van Thiel Kari van Thiel, Associate Partner (vanaf 1-1-2020): “Ook ik ben trots op deze samenwerking met het team van Fortrum. De tijd is voor mij aangebroken om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn creativiteit te combineren met de liefde voor het hypotheekvak. Samenwerken met Fortrum stelt mij in staat meer organisaties te helpen met het vinden van nieuwe ideeën en oplossingen. Ik houd ervan om een spin in het web te zijn en een verbindende rol te vervullen. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe start, een warm welkom, leuke bevlogen collega’s en een werkwijze waarin ik me volledig kan vinden”.

The post Kari van Thiel treedt per 1-1-2020 toe als Associate Partner bij Fortrum appeared first on Fortrum.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Michel van der Sluis
Michel van der Sluis

Michel van der Sluis, directeur Fortrum consultancy, heeft een specialisatie in de bancaire- en hypothecaire sector. Hij adviseert als expert hypotheekverstrekkers op het gebied van strategie en marketing. Meer informatie: https://www.fortrum.com/

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.