Ingrid de Graaf nieuwe voorzitter Particulier van Aegon Nederland

maart 28 16:30 2017 Print dit artikel

Ingrid volgt Robert van der Tol (51) op die de afgelopen 9 jaar binnen de directie van Aegon Nederland onder andere verantwoordelijk is geweest voor de klantenservice en het leven- en hypothekenbedrijf. Binnen de door hem nieuw gevormde divisie Particulier gaat hij zich vanaf 1 mei toeleggen op de product waardeketens en het verder verbeteren van operationele- en klantprocessen als Chief Operations Officer.

Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland, is blij met de toevoeging van Ingrid de Graaf aan de directie van Aegon Nederland. “Ingrid heeft zich bewezen als een veelzijdig bestuurder met een scherp oog voor klanten en maatschappelijke relevantie. Ook heeft zij ervaring met het aansturen van verschillende distributiekanalen. Met haar achtergrond en expertise heeft Ingrid alles in huis om de ontwikkeling van ons Particuliere bedrijf naar de toekomst te leiden.”

 

Een mooie basis

“Robert van der Tol heeft zich op zijn kenmerkende energieke wijze de afgelopen jaren ingezet voor het verbeteren van de klantenservice en het verder uitbouwen van ons leven- en hypothekenbedrijf”, aldus Maarten Edixhoven. “Als kwartiermaker Aegon Particulier heeft Robert een goede aanzet gegeven voor een wendbare organisatie, waarbij het klantbelang, digitalisering en data en analytics in de genen zit. Een mooie basis voor zowel Ingrid als Robert om in hun nieuwe rollen verder op door te gaan.”

Lees hier het hele artikel

  Categories:
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.