Independer promoot doe-het-zelf-hypotheek

oktober 27 12:47 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 27-10-15

Consumenten kunnen sinds kort op Independer.nl er ook voor kiezen om hun hypotheek zelf online af te sluiten. Independer is daarvoor een samenwerking aangegaan met Hypotheek24.

Naast het vergelijken en kiezen van een hypotheekadviseur, geeft Independer.nl dus nu ook de keuze voor het zelf afsluiten van de hypotheek. “Wij bieden dit aan omdat steeds meer mensen zelf graag hun hypotheek online willen regelen, zonder advies”, zo legt Independer uit in een weblog.

De lage kosten (650 euro) worden als voordeel genoemd. Bovendien hoeft zelf een hypotheek afsluiten volgens Independer helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. “Want door de nieuwe wetten zijn de regels rondom hypotheken eenvoudiger en strenger geworden. En er is daardoor minder keus in soorten hypotheken dan vroeger.”

De vergelijkingssite schrijft in het weblog ook dat er wel degelijk voordelen zitten aan het in de hand nemen van een adviseur. “Maar daar betaal je natuurlijk ook voor, gemiddeld kost het hele traject 2.200 euro.”

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.