Independer begonnen met execution only-hypotheek

oktober 26 15:37 2016 Print dit artikel

Independer is woensdag van start gegaan met het aanbieden van execution only-hypotheken. “Wij bieden dit aan omdat wij denken dat je dit best, met wat hulp van ons, zelf kunt regelen”, aldus de website.

De execution only-hypotheek is vooralsnog alleen verkrijgbaar voor starters in loondienst. De kosten zijn 495 euro. Daarbij kan een overlijdensrisicoverzekering worden afgesloten voor 100 euro per verzekering. Independer werkt voor deze producten samen met onder meer Centraal Beheer, Lloyds Bank, ASR en Munt Hypotheken.

Besparen op advieskosten

De site rekent de klanten voor dat ze op deze manier 1800 euro kunnen besparen, waarbij ze vooral op advieskosten besparen. De kosten via een adviseur zouden gemiddeld op 2300 euro uitkomen.

Independer begeleidt de klanten naar eigen zeggen tijdens het hele traject, vanaf de aanvraag tot het moment van passeren bij de notaris. “Het enige wat we niet doen, is je adviseren. Je kunt ons van alles vragen, maar alle keuzes maak je zelf”, aldus Independer.

Wie een execution only-hypotheek wil aanvragen, moet eerst een kennis- en ervaringstoets doen. Klanten die niet slagen voor de toets – die ze maar één keer mogen maken – worden doorverwezen naar een hypotheekadviseur.

 

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.