Terug naar home

HypoVak 2016

_DSC0608Dinsdag 31 mei a.s. is het zover: HypoVak, Neerlands grootste congres voor hypotheekprofessionals.

Hoe kun je als adviseur onderscheidend ondernemen in het digitale tijdperk? Het antwoord op die vraag wordt u op een presenteerblaadje aangereikt tijdens HypoVak 2016. Dagvoorzitter is Diana Matroos, bijgestaan door kennissecondanten Wilbert Schellens (financiële dienstverlening) en Don Ginsel (Holland FinTech).

VIP-leden van Hypotheek Business Club (HBC) hebben gratis toegang tot HypoVak 2016! Deze code is reeds toegestuurd. Heeft u deze niet ontvangen dan kunt u deze aanvragen via [email protected].

Basis leden van HBC kunnen zich registreren met de code HBCHV16 op hypovak.nl. De kosten hiervoor bedragen 95 euro (excl. btw). U wordt dan direct VIP-lid van HBC.

Als VIP-lid profiteert u op HypoVak van: VIP-parkeren, VIP-lounge en een eigen incheckbalie. Met het VIP-lidmaatschap kunt u tevens  gratis gebruikmaken van de HBC Permanent Actueel Tool (zie hypotheekbusinessclub.nl) en u met korting inschrijven voor de HBC-Masters (golftoernooi).

Klik hier voor de andere voordelen die het VIP-lidmaatschap u biedt.

INSCHRIJVEN VOOR HYPOVAK 2016

NB: Het is mogelijk dat u een (gratis) code van een van de sponsoren van HypoVak ontvangt. Deze kunt u ook gebruiken, alleen wordt u dan geen VIP-lid van de Hypotheek Business Club.