Hypotrust pakt 3 miljard uit de markt

september 01 15:16 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 01-09-15

Hypotrust heeft in een jaar tijd de nieuwe hypotheekproductie naar recordhoogte zien stijgen. De hypotheekverstrekker begeleidde zes nieuwe investeerders achter haar productlijnen naar de markt, zowel banken als verzekeringsmaatschappijen.

Hypotrust heeft dit jaar al voor 2 miljard euro aan hypotheken verstrekt. Rekening houdend met de getekende orderportefeuille, denkt de hypotheekverstrekker heel 2015 af te sluiten met 3 miljard euro aan nieuwe hypotheekproductie.

Marktaandelen
Het marktaandeel nieuwe hypotheekproductie binnen het intermediaire distributiekanaal is volgens Michel van den Akker, directeur Hypotrust, eind juli uitgekomen op meer dan 11%.“Gemeten in het aantal hypotheektransacties ingeschreven in het kadaster, werd eind tweede kwartaal 6,3 procent van het marktvolume door Hypotrust verstrekt (6.884 hypotheken). Hiermee behoren we tot de 10 grootste spelers in de markt.”

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.