Hypotrust laat bijBouwe los

oktober 31 16:17 2016 Print dit artikel

Met ingang van 1 januari 2017 kunnen adviseurs op basis van de bestaande samenwerkingsovereenkomst met Hypotrust, geen aanvragen meer indienen voor de bijBouwe Hypotheek. Hypotrust draagt haar activiteiten als distributiemanager over aan bijBouwe.

De communicatie en verkoopondersteuning richting adviseurs wordt met ingang van 1 november 2016 door bijBouwe zelf uitgevoerd. Voor nieuwe productie moeten adviseurs een rechtstreekse samenwerking aangaan met de hypotheekverstrekker bijBouwe (Dynamic Credit).

Hypotrust zal zich blijven richten op distributiemanagement van hypotheekproposities op eigen Hypotrust label en het onlangs geïntroduceerde DMPM hypotheeklabel, IQwoon.

Geen grote impact

De impact voor financieel adviseurs blijft overigens beperkt omdat het aanvraagproces niet verandert; dit wordt door bijBouwe zelf uitgevoerd. Het beheer van de bijBouwe hypotheek blijft voor zowel bestaande als nieuwe hypotheken bij het zusterbedrijf van Hypotrust, Quion, in beheer.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.