Hypotrust alleen nog hypotheeklabel

december 11 16:50 2017 Print dit artikel

Conneqt is met ingang van 12 december op de particuliere markt de label-onafhankelijk distributiemanager van de merken Hypotrust en IQWOON. De nieuwe organisatie is ontstaan vanuit de behoefte om de dienstverlening scherper te onderscheiden van het hypotheeklabel Hypotrust.

Conneqt is samen met De Hypotheker, Quion en DMPM onderdeel van Blauwtrust Groep. Verkoop van de hypotheek-labels onder Conneqt vindt uitsluitend plaats via het professioneel en onafhankelijk intermediair. Michel van den Akker is de directeur van de nieuwe organisatie.

Nieuw merk geeft duidelijkheid

De dienstverlening van Conneqt Mortgage Distribution werd tot voor kort uitgevoerd door de organisatie van Hypotrust. Als regiepartij biedt Hypotrust institutionele investeerders al sinds 1993 een ‘Plug-and-Play model’ waarmee zij rechtstreeks kunnen investeren in Nederlandse woninghypotheken. Door de jaren heen is Hypotrust echter voor steeds meer verschillende geldverstrekkers tegelijk gaan werken en werden meerdere productlijnen en hypotheek-labels ontwikkeld.

Momenteel heeft Hypotrust vijf actieve productlijnen onder eigen label (100.000 actieve klanten en een hypotheekportefeuille van 17 miljard euro). Hypotrust als hypotheeklabel blijft gewoon bestaan. Tevens is in 2016 het label IQWOON geïntroduceerd.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.