Hypothekelaar en Settlement gaan samenwerken

april 15 15:42 2016 Print dit artikel

Inkoopformule De Hypothekelaar en echtscheidingsspecialist Settlement gaan samenwerken op het gebied van echtscheiding en de gevolgen daarvan voor hypotheken.

Kantoren die zijn aangesloten bij De Hypothekelaar, kunnen worden gelinkt via www.scheidenenjehypotheek.nl aan een Settlement-adviseur in hun regio. In totaal zijn er dertien kantoren verdeeld over het land. “De expertise van de Settlement-adviseur en het Hypothekelaar-kantoor geven een garantie voor een duidelijke uitkomst”, aldus de initiatiefnemers.

Settlement speelt in op actuele ontwikkelingen, nieuwe wetgeving en de praktische gevolgen hiervan. “Een voorbeeld van innovatief werken is dat direct vanaf inventarisatiefase er een financieel adviseur bij het scheidingsproces betrokken wordt. Dit voorkomt een vaak gehoord probleem: een niet werkbaar convenant. Door vanaf het begin intensief samen te werken als scheidings- en financieel specialist wordt zorggedragen voor de integratie van de vaststellingsovereenkomst en hypotheekofferte.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.