Hypotheekrente blijft vooral dalen

juli 08 11:10 2016 Print dit artikel

De hypotheekrente werd ook in de afgelopen maand vooral naar beneden bijgesteld. Volgens de MoneyView Hypotheekrente Barometer verhoogden alleen SNS en Woonfonds hun rentes. In de laatste week van juni bedroeg de laagste rente voor een 10-jaars annuïteitenhypotheek met NHG 1,80%.

Rabobank heeft opnieuw de hele maand de rentes niet gewijzigd. SNS verhoogde het 1, 3, 5, 6, 10 en 12 jaars tarief, Woonfonds het 10 en 20 jaars tarief.

Florius verlaagde afgelopen maand de tarieven twee keer, maar Hypotrust spande opnieuw de kroon met vier rentewijzigingen. Van de Comfort Hypotheek werden de 1 t/m 6 jaars tarieven drie keer verlaagd en de 7, 10 en 20 jaars tarieven twee keer.

10-jaars annuïteitenhypotheek met NHG

De laagste rente (1,8%) voor een 10-jaars annuïteitenhypotheek met NHG werd aangeboden bij de SKP HQ Annuïteiten Voordeel Extra Hypotheek. De Hypotrust Goede Start Hypotheek had volgens MoneyView in juni nog altijd het hoogste 10-jaars NHG tarief, namelijk 2,70% Het gemiddelde 10-jaars NHG annuïteitentarief bedroeg eind juni 2,03%.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.