Hypotheekrecht op afgelost huis?

oktober 22 15:16 2015 Print dit artikel

Vraag: Ik ga volgende maand mijn hypotheek helemaal aflossen. Dat schijnt niet te betekenen dat er dan geen hypotheekrecht meer op mijn huis zit. De bank zegt dat ik naast het aflossen beter niets kan doen, omdat ik dan niet meer langs een notaris hoef als ik in de toekomst weer geld zou willen lenen. Is dat een goed idee?

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

De Telegraaf
De Telegraaf

De Telegraaf is het grootste Nederlandse dagblad en een van de grootste digitale nieuwssites. De krant, die landelijk zes dagen per week verschijnt, bevat onder andere een dagelijkse financiële sectie, 'De Financiële Telegraaf'.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.