Hypotheek bijBouwe via Hypotrust

december 03 10:00 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 03-12-15

Hypotrust gaat naast haar eigen producten ook hypotheken van andere hypotheekverstrekkers distribueren onder de aangesloten onafhankelijke adviseurs. Deze producten worden door Hypotrust onder het label van de geselecteerde geldverstrekkers aangeboden. Het eerste label is de volledig online hypotheek van bijBouwe.

Zelf noemt Hypotrust de uitbreiding een vorm van ‘distributiemanagement’. Ze benadrukt daarbij dat het geen stap is naar de rol van service provider. De eerste productintroductie betreft de ‘bijBouwe’ hypotheek, een initiatief van Dynamic Credit Hypotheken uit Amsterdam. Vanaf 15 januari 2016 kunnen financieel adviseurs met een aanstelling bij Hypotrust de bijBouwe hypotheek aanvragen.

Hypotheekaanvraag volledig online
De bijBouwe hypotheek wordt aangeboden zonder tussenkomst van een bank en dus rechtstreeks bij institutionele beleggers. Het digitale platform van bijBouwe maakt het mogelijk een hypotheekaanvraag volledig online te doen. Consumenten hebben hier de keuze om dit zelf te doen, via een gebonden adviseur van bijBouwe of met behulp van een onafhankelijke intermediair via Hypotrust.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.