HypoKeur verwelkomt eerste franchisenemers

juli 29 15:21 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 29-07-15

Franchiselabel HypoKeur heeft het eerste franchisecontract afgesloten met BesteKeuzeHypotheken uit Alkmaar. Het kantoor is een van de twintig hypotheekadvieskantoren waarmee het label van CMIS Group Distributie in september officieel van start gaat.

Het nieuwe franchiselabel HypoKeur werd geïntroduceerd op HypoVak 2015. Mark de Rijke, directeur Business Development CMIS Group Distributie: “De verwachting is om door te groeien van 20 vestigingen in september naar 50 vestigingen aan het einde van het jaar.” Onder CMIS vallen ook de labels Hypotheekshop en Huis & Hypotheek.

HypoKeur is een landelijke franchiseformule biedt, waarbij adviseurs de eigen onafhankelijkheid en identiteit behouden. Bart van Westen en Harrie van den Broek van BesteKeuzeHypotheken: Hierdoor kunnen wij lokaal vanuit onze eigen kracht blijven werken, maar toch kunnen beschikken over centraal geregelde aanstellingen bij vrijwel alle gerenommeerde geldverstrekkers, inkoopvoordeel en ondersteuning in het totale adviestraject en het bemiddelingsproces.”

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.