Huismerk van start

september 25 15:38 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 25-09-15

Serviceprovider Huismerk gaat vandaag officieel van start met het aanbieden van volmachten voor hypotheken van NIBC en Lloyds Bank. In de komende weken worden ook volmachthypotheken van vier andere aanbieders aan het assortiment toegevoegd.

“Voor consumenten is het enorm belangrijk om snel zekerheid te krijgen over de haalbaarheid van hun hypotheek en niet te worden verrast door onverwachte vragen en eisen. Een volmacht geeft ons en onze kantoren het meeste grip op dit proces. Dat is de reden waarom wij graag op deze manier werken”, aldus Edsel de Graaf die bij Huismerk verantwoordelijk is voor het assortiment. Ook Paul van der Meijs en Martin Keegstra zijn betrokken bij de oprichting van de nieuwe servceprovider.

Samen met een aantal hypotheekverstrekkers op het schap die Huismerk niet in volmacht levert, hebben deelnemers toegang tot een ‘breed assortiment’ hypotheken. Dit assortiment zal de komende maanden nog verder groeien.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.