Huismerk start pilot ondersteuning zelfstandigen

augustus 02 14:54 2017 Print dit artikel

Adviseurs die zijn aangesloten bij Huismerk bieden in toenemende mate aanvragen van zelfstandigen aan. Het serviceconcept zet mede hierdoor ook steeds meer in op deze doelgroep. Een aantal adviseurs zal de komende maanden deelnemen aan de pilot Dossier Support Zelfstandigen.

Aangesloten adviseurs hebben aangegeven behoefte te hebben aan ondersteuning op het gebied van zelfstandigen. Om hier invulling aan te geven heeft Huismerk twee specialistische partners gevonden die hulp bieden bij het bepalen van het toetsinkomen voor de zelfstandig ondernemer. Tijdens de pilot Dossier Support Zelfstandigen onderzoekt Huismerk of deze dienst een waardevolle aanvulling is op de bestaande dienstverlening. De pilot loopt van juli tot uiterlijk eind september 2017.

Delta Lloyd naar twee werkdagen

Met Delta Lloyd heeft Huismerk de afspraken over de doorlooptijden kunnen aanscherpen. Vanaf heden is de doorlooptijd voor een compleet dossier dat via Dossier Support loopt maximaal twee werkdagen in plaats van vijf werkdagen.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.