Home Invest en FlexFront slaan handen ineen

september 14 15:30 2018 Print dit artikel

Vandaag zijn Home Invest en FlexFront Groep een strategische samenwerking aangegaan. Hiermee combineren de serviceproviders het vakspecialisme per geldverstrekker van de FlexFront Groep met het brede assortiment aanvullende geldverstrekkers van Home Invest.

Gezamenlijk bieden Home Invest en FlexFront de adviseur toegang tot vrijwel de gehele hypotheekmarkt. Daarnaast geeft de samenwerking met Home Invest de kantoren die bij FlexFront zijn aangesloten toegang tot een groot aanbod levensverzekeraars. Achter de schermen wordt nog aan de technische inregeling gewerkt die het mogelijk maakt dat FlexFront-adviseurs dit via FAST kunnen aanvragen. Het betreft de volgende maatschappijen: Aegon, Allianz, a.s.r., BNP Paribas Cardif, Callas, Dazure, Delta Lloyd, Florius, Nationale Nederlanden, Reaal en Scildon.

Breed hypotheekassortiment

Het FlexFront hypotheekassortiment bestaat momenteel uit Argenta, a.s.r., Centraal Beheer, Colibri Hypotheken, Hypotrust, IQWOON, Lloyds Bank, MUNT Hypotheken, NIBC Direct, Robuust, Vista Hypotheken en Woonfonds. FlexFront Groep verzorgt voor deze labels het acceptatieproces tot en met eerste akkoord en garandeert dagverwerking. Het aanvullende pakket geldverstrekkers die door de samenwerking met Home Invest worden toegevoegd zijn Allianz, Aegon, Attens, Bij Bouwe, ING, Florius, Merius, Nationale Nederlanden, Tellius, Obvion, Reaal en Syntrus Achmea.

Nieuwe werkwijze

FlexFront Distributie verwerkt de binnenkomende aanvragen voor deze nieuwe geldverstrekkers en geeft deze door aan de ‘collega’s’ van Home Invest. Zij verzorgen vervolgens het rente-aanbod en de stukkenlijst, die de FlexFront-kantoren vervolgens via FAST ontvangen. In FAST zijn inmiddels alle geldverstrekkers toegevoegd. Het acceptatieproces van de nieuwe labels loopt dus niet volledig via het Nationaal Hypotheek Loket. Voor de betreffende acceptatiegidsen kunnen adviseurs terecht op de website van Home Invest.

Aanvragen die via Home Invest lopen vallen ook buiten het loyaliteitsprogramma van FlexFront. In een mailing aan de adviseurs wordt dit toegelicht. “Omdat wij voor deze aanvragen niet zelf de eerste acceptatie doen, kunnen wij niet altijd dagverwerking garanderen en kiezen er dus voor om deze aanvragen buiten het loyaliteitsprogramma te houden om u niet te benadelen in uw loyaliteitsklasse.” De samenwerking wordt in de komende tijd verder gefinetuned en ingeregeld.

Het bericht Home Invest en FlexFront slaan handen ineen verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.